Nu aveti produse in cos!
0 produse
0
Acasa / Promotia Esselte Speedbox

Promotia Esselte Speedbox

Promoția Esselte Speedbox

Promoția Esselte Speedbox

speedbox

Achiziționează orice Cutie sau Container de arhivare Esselte Speedbox și ești înscris în tragerea la sorți pentru distrugătorul Automat Rexel Auto+ 300X SmarTech! Trimite pe romania@acco.com dovada achiziției alături de datele tale!

Premiul lunar!

Premiile lunare și marele premiu se acorda prin tragere la sorți!

Speedbox - Rapid și simplu!

  • Speedbox Step 1Apasă
  • Speedbox Step 2Pliază laturile în interior
  • Speedbox Step 3Rabatează capacul și gata

Cutiile si containerele de arhivare au pereți din carton dublu pentru o mai bună rezistență, astfel durata de viață este îndelungată, iar documentele sunt protejate și în siguranță pentru o lungă perioadă de timp. Se asamblează ușor și intuitiv, în doar câteva secunde, fără a avea nevoie de instrucțiuni.

Cutia de arhivare și containerul de arhivare Speedbox - Soluții eficiente de arhivare

• Asamblare ușoară, într-un timp foarte scurt
• Fabricate din carton ondulat 100% reciclat
• Dimensiuni ideale pentru etajere și rafturi de arhivă

Mecanismul promoției

Achiziționează orice Cutie de Arhivare Esselte Speedbox şi intră în tragerea la sorţi pentru Pachetul Leitz Complete sau pentru Marele Premiu!

Achiziționează orice Cutie de Arhivare Esselte Speedbox, trimite dovada achiziției pe romania@acco.com alături de datele tale și poți câștiga pachetul Leitz Complete!

Află mai multe
promoției 1

Achiziționează orice Container de Arhivare Esselte Speedbox și intră în tragerea la sorți pentru pachetul Leitz Complete sau pentru Marele Premiu!

Achiziționează orice Container de Arhivare pentru Bibliorafturi Esselte Speedbox, trimite dovada achiziției pe romania@acco.com alături de datele tale și poți câștiga pachetul Leitz Complete!

Află mai multe
promoției 1

Speedbox - asamblare in 5 secunde!

Achiziționează orice Cutie de Arhivare Esselte Speedbox Orizontală și intră în tragerea la sorți pentru pachetul Leitz Complete sau pentru Marele Premiu!

Achiziționează orice Cutie de Arhivare Esselte Speedbox orizontală, trimite dovada achiziției pe romania@acco.com alături de datele tale și poți câștiga pachetul Leitz Complete!

Află mai multe

*Perioada promoției 01.01.-30.04.2019

promoției 3

Produse participante