Nu aveti produse in cos!
0 produse
0
Acasa /  Kensington

Kensington

Kensington landingpage

Ești pregatit să lucrezi de acasă?

Promoția Kensington

În următoarele săptămâni, lucratul de acasă o să fie o realitate pentru noi toți. Nu toată lumea are obiectele necesare pentru a lucra de acasă. Ai grijă ca angajații să aibă toate echipamentele necesare pentru a maximiza nivelul de productivitate și confort pentru a lucra de acasă.

Selecția noastră de produse pentru tine

Kensington SmartFit® Conform Suport ergonomic pentru partea lombară

Dacă nu aveți un scaun ergonomic acasă, aveți nevoie de accesoriile Kensington. Suportul ergonomic pentru partea lombară pentru scaun vă ușurează munca de zi cu zi.

Kensington Pernuță Premium cu gel pentru scaun rece

Pernuța ergonomică cu gel, pentru scaun de la Kensington este o pernuță cu gel rece, ergonomică, ce oferă un confort sporit, fie la birou, acasă sau în mașină.Construită cu materiale patentate, certificate pentru durabilitate.

Kensington ErgoSoft Suport Tastatura standard pentru incheitura mainii

Kensington ErgoSoft™ Suport tastatură standard pentru încheietura mâinii

Dezvoltat științific pentru a preveni diverse afecțiuni și pentru un confort personal, Suportul pentru încheietura mâinii ErgoSoft este dotat cu o pernuță cu gel foarte moale. Combină durabilitatea cu știința ergonomică, suportul este perfect pentru muncă.

Află mai multe

Kensington ErgoSoft Mouse Pad

Susține încheietura pentru un confort zilnic cu acest suport ErgoSoft de la Kensington. Design ergonomic, suportul pentru încheietură Ergosoft promovează starea de bine și îmbunătățește productivitatea.

Află mai multe
Kensington ErgoSoft mousepad
Kensington Hub cu 4 porturi USB-C

Kensington Hub cu 4 porturi USB-C

Hub-ul cu 4 porturi USB-C te ajută să îți conectezi toate accesoriile periferice, în așa fel încât să ai un randament și mai bun. Tehnologia USB-C susține o creștere în eficiență.

Află mai multe

Kensington Ultimate Presenter și pointer virtual

Kensington Ultimate Presenter și pointer este un accesoriu inovativ care funcționează pentru o varietate de ecrane. Ultimate Presenter de la Kensington a fost creat special pentru folosire pe ecranele LED, cu un display luminos, pentru întâlnirile online

Află mai multe
Kensington Ultimate Presenter si pointer virtual
Kensington Pro Fit low profise set mouse tastatura

Kensington Pro Fit low profile, set mouse tastatură

Tastatură reizistentă la cafea, apă sau alte lichide.Plug & Play îți permite să conectezi receiverul în portul USB și să folosești imediat mouseul și tastatura.

Află mai multe

Kensington Pro Fit Ergo Mouse Wireless

Cu suportul integrat pentru încheietură, mouse-ul ProFit Ergo Wireless poziționează mână în așa fel încât să îmbunătățească confortul.

Află mai multe
Kensington Mouse Wireless
Vezi produse