Nu aveti produse in cos!
0 produse
0
Acasa / Campanie Promo Leitz

Campanie Promo Leitz

Leitz landinpage template
Stai in siguranta si comunica clar cu panourile nobo A board

PRIMEȘTI PREMII LA FIECARE ACHIZIȚIE

O comunicare eficientă este acum mai importantă ca niciodată pentru a menține regulile în vigoare în timpul pandemiei de Covid-19. Avem soluții multiple de semnalizare, care vă pot ajuta să informați clienții și angajații despre măsurile de igienă și siguranță.

Mai multe informații

Logo LeitzSOLUȚII PENTRU COMUNICARE LAMINATE

Laminarea și comunicarea

Laminarea ajută mult în mediile în care igiena este o prioritate, spitale, clinici private, magazine, etc. Documentele laminate - de la instrucțiuni la informații, sunt ușor de șters și dezinfectat, suficient de rezistente pentru manipularea și uzura zilnică.

Alege laminatorul Leitz iLam care este ușor de utilizat, convenabil, cu tehnologie premium și design atractiv. LA ORICE ACHIZIȚIE A UNUI LAMINATOR PRIMEȘTI CADOU UN SET DE FOLII PENTRU LAMINARE. Nu ai nevoie de succes, cadoul este garantat!

Clipboard Leitz pentru comunicare de la distanta

Comunicare vizuală cu ajutorul clipboard-ului

Clipboard-urile Leitz WOW sunt ideale pentru orice loc cu instrucțiuni sau liste de verificare, având un cârlig de agățare pentru a vizualiza documentul de pe perete. Clipul metalic puternic ține hârtia în siguranță și poate prinde până la 75 de coli A4 (80 gsm), de asemenea, este foarte ușor să schimbați documentul dacă este necesar. Plastic dur (polistiren) de înaltă calitate, în culori WOW vibrante și atractive. De asemenea este ideal pentru păstrarea hârtiei în siguranță atunci când ești în mișcare.

Mai multe informații

Logo GBCLAMINATOARE ȘI FOLII PENTRU LAMINARE

Creați cu ușurință semne și anunțuri cu ajutorul Foliilor GBC pentru laminare

Folia de laminare mată auto-adezivă de la GBC este ideală pentru a crea semne instantanee, profesionale și atrăgătoare. Spatele adeziv se lipește de majoritatea materialelor, inclusiv sticlă, metal și tablă. Folia GBC mată auto-adezivă pentru laminare la cald este disponibilă pentru documentele A4 și are o grosime de 75 de microni. 25 de bucăți pe set. Folia GBC pentru laminarea la cald cu protectie UV este potrivită și pentru utilizarea în aer liber; elementul de blocare UV păstrează culoarea și rezistența semnului tău.

Mai multe informații
Coli laminate cu folii pentru laminare GBC

Logo NoboSemnalizare interioară și exterioară

Panou Nobo pentru comunicarea exterioara cu rame gri Aboard

Panourile A-board

Panourile A-board sunt un instrument clasic pentru semnalizare și publicitate în aer liber. Cunoscute și sub denumirea de panouri sandwich, aceste panouri A sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a vă afișa în siguranță semnele, reclamele sau afișele Capacul transparent din plastic anti-strălucire îi oferă rezistență la condițiile de vreme și pot să fie folosiți și în interior. Panourile A-bord pentru comunicarea vizuală sunt ideale pentru restaurante, cafenele, magazine și multe altele.

Mai multe informații

LA ORICE ACHIZIȚIE PRIMEȘTI CADOU O FOARFECĂ LEITZ TITANIUM NON-STICK 180 mm

Flipchart mobil

Flipchart-urile mobile sunt o soluție simplă și utilă pentru semnalizare instantanee sau orice notificare. Aceste flipcharturi portabile au o suprafață de tablă magnetică uscată, sau poți utiliza cârligele pentru a atârna cu ușurință o coală pentru flipchart. Sunt un instrument de comunicare convenabil și versatil pentru orice organizație. Picioarele trepiedului sunt reglabile în înălțime, ușoare și se retrag complet pentru o depozitare rapidă.

Mai multe informații

LA ORICE ACHIZIȚIE PRIMEȘTI CADOU O FOARFECĂ LEITZ TITANIUM NON-STICK 180 mm 

Flipchart mobil nobo cu trepied tavita de accesorii si rama eleganta
Vezi produse