Nu aveti produse in cos!
0 produse
0
Acasa / Despre Noi

Despre Noi

Compania Trima s-a infiintat in anul 2001 insa ea s-a constituit in urma experientei si a performantelor obtinute de catre personalul acesteia in decursul celor 10 ani de activitate in domeniul vanzarilor de papetarie fiind, din acest motiv, contemporana cu primele firme de papetarie aparute pe piata romaneasca.

Principalul domeniu de activitate a firmei a ramas indreptat spre segmentul de piata al serviciilor, prin sistemul de distributie directa a produselor catre clienti.

Prin aceasta indelungata colaborare intre Trima si partenerii sai s-au conturat relatii trainice, bazate pe incredere reciproca si care s-au concretizat prin incheierea unor contracte reciproc avantajoase de lunga durata. Din acest motiv Trima se bucura de numeroase recomandari de apreciere din partea partenerilor sai importanti, fapt care ii confera o buna pozitie in randul distribuitorilor de papetarie.

Provenienta produselor livrate de Trima este, in marea sa parte, din importuri directe de la companii cu renume international, cea mai reprezentativa - compania multinationala Esselte, leader mondial in productia de papetarie , cu un portofoliu de peste zece mii de produse.

Rapesco este un alt partener Trima, producator de capsatoare, perforatoare si echipament de birou din Marea Britanie.

In ultimii doi ani, Trima si-a dezvoltat propria activitate de productie. Aceasta inseamna in momentul de fata finalizarea unui numar de cincizeci de repere, care au reusit sa se impuna cu succes in fata produselor similare provenite din import, existente pe piata romaneasca.

Activitatea de productie va capata o alta anvergura odata cu finalizarea lucrarilor sediului firmei Trima si va insemna desfasurarea activitatii intr-un spatiu acoperit de cca 3000mp.

Odata cu aparitia site-ului www.Trima.ro cat si a propriului catalog (la inceputul anului 2004), firma Trima si-a creat o noua imagine, mult mai bine conturata si totodata si-a extins domeniul de activitate adaugand inca doua noi domenii compatibile activitatii sale.

Primul domeniu a vizat implementarea si promovarea unui program de marketing, initiat odata cu avansarea firmei Trima la nivelul de "Select Partner" de catre compania Hewlett Packard Romania. Aceasta a presupus completarea ofertei Trima cu intreaga gama de echipamente si consumabile din domeniul IT.

Un alt domeniu de activitate important l-a reprezentat incheierea unei bune colaborari cu cateva companii producatoare de mobilier de birou, dintre cele mai cunoscute in privinta calitatii.

Incepind cu luna ianuarie 2005 Trima este certificata cu sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 by United Registrar of Systems